Arte, Ciudad, Costa Brava
Leave a comment

Afterwork by Showroom* Figueres

Bar per prendre un Gin Tonic després de la feina, per fer reunions i events

FIGUERES // Avui volem posar al teu abast un nou punt de trobada que esperem que sigui molt especial per tu.Avui volem presentar a Figueres un espai a on comença una inesgotable font de possibilitats. Després de moltes setmanes ideant, creant, pensant i construint el millor espai per gaudir d’una manera distesa de les tardes que segueixen a les teves jornades laborals, et volem presentar l’espai *Afterwork.

El Punt de trobada per la gent per deixar fluir les ideas i fer networkingEls 6 anys de trajectòria de la família Showroom han sigut intensos! Des del primer dia hem pretés portar a l’Alt Empordà les noves tendències en concepte de disseny i estil de vida. Mentre que en d’altres països estrangers fa temps que existeix la cultura del “Afterwork”, a Catalunya està tot just engegant:

Bar del Showroom

*Afterwork serà aquell espai per estar entre amics, a on fer “networking” i desfer-te de l’estrès per deixar lloc a la creativitat i a les bones estones.

La necessitat de relacionarse més enllà de quatre parets d’oficina, no només es convertirà en una activitat idònia per trencar amb el ritme de treball si no que serà la millor opció per acomiadar el dia.

El dia de la Inauració del AfterworkL’espai perfecte per desconnectar i alhora connectar amb un ambient més relaxat, més “cool” i amb un “background” de bona música.

Volíem que tu hi fossis avui, volíem que ens acompa nyessis en la primera de les moltes tardes que esperem compartir amb tu. Perquè nosaltres hem creat l’espai, l’hem decorat, hem pensat en la música i volem que tu li donis la vida.

Familia Showroom.   AFTERWORKBar Design Gin Tonic networking amics

 

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.